02-10-2017 11:30
Witam,
Wczoraj wpłatomat pobrał 500zł ale nie zarejestrował środków na koncie. Złożyłam reklamacje wysyłając wiadomość przez Moje ING (zgodnie z zaleceniem ze strony), ok 14:00 ale do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej. Jaki jest czas oczekiwania na przyjęcie przez Państwa takiej wiadomości? Bo, że na rozpatrzenie potem czeka się 7 dni, już zdążyłam doczytać na forum.
Pozdrawiam,
Justyna S.
03-10-2017 12:31
Staramy się jak najszybciej odpowiedzieć na każdą wiadomość. Prosimy sprawdzić skrzynkę odbiorczą w Moje ING.
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |