02-10-2017 11:30
Witam,
Wczoraj wpłatomat pobrał 500zł ale nie zarejestrował środków na koncie. Złożyłam reklamacje wysyłając wiadomość przez Moje ING (zgodnie z zaleceniem ze strony), ok 14:00 ale do tej pory nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej. Jaki jest czas oczekiwania na przyjęcie przez Państwa takiej wiadomości? Bo, że na rozpatrzenie potem czeka się 7 dni, już zdążyłam doczytać na forum.
Pozdrawiam,
Justyna S.
03-10-2017 12:31
Staramy się jak najszybciej odpowiedzieć na każdą wiadomość. Prosimy sprawdzić skrzynkę odbiorczą w Moje ING.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |