25-06-2016 12:04 – ostatnio edytowany 27-06-2016 12:30 przez AgnieszkaBin
Nie bardzo rozumiem sens zadawania bardzo osobistych pytań zadawanych klientom przez pracowników banku podczas podstawowej obsługi . W dniu wczorajszym w odziale banku w Bydgoszczy dokonywałam zmniejszenia limitu debetu w koncie. Pani xxxx obsługująca mnie oznajmiła mi, że owszem dokona tej usługi jeśli odpowiem na kilka ważnych dla niej pytań. Pytania te to między innymi:
- czy jestem nadal mężatką czy może jesteśmy już z mężem po rozwodzie
- czy mamy z mężem rozdzielność czy wspólnotę majątkową
oraz pytania dotyczące mojego syna.
Gdybym nie odpowiedziała na te pytania nie obsłużyłaby mnie. Jest to dla mnie oburzające jeśli mam byc szczera.
27-06-2016 13:06 | Edytowano: 27-06-2016 14:13
Nie znamy szczegółów sytuacji, ale pracownicy w oddziałach dbają o jakość obsługi oraz jak najwyższy standard. Przepraszamy, jeżeli poczułaś się urażona w jakikolwiek sposób. Możemy zaproponować analizę problemu przez zgłoszenie nam reklamacji.
28-06-2016 18:28
niestety ale moje doświadczenia z pracownicami odziału banku ING w Bydgoszczy przeczą temu co pani napisała
29-06-2016 17:27 | Edytowano: 29-06-2016 17:27
Nawet jeśli składasz w oddziale wniosek o obniżenie kwoty limitu zadłużenia, pracownik musi przejść standardowy wniosek kredytowy. Pytamy więc między innymi:
- o stan cywilny,
- rozdzielność majątkową,
- wykształcenie,
- ilość osób w gospodarstwie domowym,
- czy miesięczne zobowiązania wynikające z codziennych wydatków.
Jest to procedura, która obowiązuje wszystkich pracowników naszych oddziałów.
Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji jesteś zadowolona z naszych produktów i usług.
29-06-2016 18:08
poproszę o link do regulaminu dotyczącego zmniejszania limitu w koncie przez pracownika banku ING i procedur , o których pani pisze
30-06-2016 10:56
Ogólne warunki udzielania i spłaty limitu zadłużenia w koncie są dostępne na naszej stronie.
Procedura o którą prosisz jest dostępna tylko dla użytku węwnętrznego dla pracowników banku. W celach bezpiecześtwa takie informacje nie są przekazywane na zewnątrz.
09-07-2016 15:00
obsługa w odziale banku ING Banki Śląski Mostowa 2 w Bydgoszczy generalnie proszę wybaczyc ale jest tragiczna, kolejny raz zamówiłam kartę do rachunku i kolejny raz otrzymałam kartę z błędnie wudrukowanym nazwiskiem. Panie przy zamawianiu karty uwzględniają tylko moje nazwisko panieńskie i likwidują nazwisko po mężu, tak wysyłają zamówienia uparcie od lat. W związku z tym otrzymuję kolejny raz kartę, na której wydrukowane dane nie zgadzają się z moimi danymi i tymi które mam w dowodzie. Miałam już z tego powodu problemy ponieważ de facto nie jest to moje nazwisko. Nie mogę też realizować płatności internetowych.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 |