23-11-2015 00:43
Witam,
nie wiem jak opisac to co dzieje sie w Gdyni na legionów, zalosne i rozkapryszone panie. za kazdym razem jak tam jestem ciagle im cos nie pasuje i kreca nosami komentujac ubior zachowanie lub wyglad innych, nie pamietam imion wszystkich, ale pani Monika, Ola i Iza bija wszytskie swoim zachowaniem poprsotu nie ublizajac nikomu ale moze zamiast pracowac w banku zaczna robic cos innego z dala od kontaktu z klientem. Nie widze tez tego uprzejmego Pana co tam pracowal, no ale coz pewnie nie wytrzymal w tym babincu. ogarnijcie sie ludzie bo psujecie renome bankowi
23-11-2015 11:17
Jakość obsługi klienta w oddziale banku jest dla nas bardzo ważna. Stale pracujemy nad zwiększeniem tej jakości i satysfakcji klienta z obsługi. Tym bardziej każda taka informacja zwrotna jest bardzo cenna. Sytuacja, która została opisana zostanie zgłoszona odpowiednim osobom.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |