21-10-2019 21:41
Jestem coraz bardziej oburzona tym, że w wielu miejscach likwidują bankomaty ING. Ostatnio taką sytuację miałam na lotnisku w Pyrzowicach. Uważam, że w takich strategicznych miejscach jak najbardziej powinien znajdować się bankomat, gdzie można wypłacić pieniądze bez prowizji. Skoro bank likwiduje swoje bankomaty, niech wprowadzi darmowe wypłaty z bankomatów innych banków. Zaczynam coraz bardziej mieć ochotę na przeniesienie się do innego banku.
Jeżeli ktoś z Was wie gdzie można zgłaszać tego typu uwagi, chętnie skorzystam z podpowiedzi.
Dziękuję
22-10-2019 17:23
Rozumiem, że niedaleka odległość do bankomatu ma dla Ciebie istotne znaczenie. Zgłosiłam Twoje uwagi.
Czy słyszałaś o usłudze Cashback? To bezpłatna usługa, dzięki której możesz wypłacić gotówkę, gdy płacisz kartą.
Przez Cashback możesz jednorazowo wypłacić do 300 zł (karty Visa i Visa Business). Kwota wypłaty nie zależy od ceny zakupów.
Więcej informacji znajdziesz tutaj.
25-10-2019 21:34
Znam usługę wypłaty w przy realizacji zakupów. Ale mnie chodzi o dostęp do samej wypłaty/bądź wpłaty pieniędzy, niestety coraz bardziej jest ograniczona np. na lotnisku, o którym wspomniałam w pierwszym poście. Nie każdy chce robić zakupy, aby pobrać lub wpłacić gotówkę, którą się wciąż posługujemy w codziennym życiu.
Jeżeli to coś zmieni, to proszę wziąć pod uwagę, że bankomaty/wpłatomaty dla Państwa klientów uatrakcyjniają ofertę i są potrzebne. Inaczej konkurencja zadba o przechwycenie niezadowolonych do siebie.
24-11-2019 16:04
25-11-2019 16:59
@Gosia3 przykro mi, jeśli odniosłaś wrażenie, że ktokolwiek może lekceważyć klientów. Przepraszam, za całą sytuację. Staramy przekazywać wszystkie sugestie do odpowiedzialnego zespołu w danym temacie. Sieć bankomatów systematycznie rozwijamy w połączeniu z operatorem Planet Cash. Mam nadzieję, że pozostaniesz z nami.
Patrzymy na to co robi konkurencja i dostrzegamy zainteresowanie IKE i rynkami zagranicznymi. Analizujemy możliwość wprowadzenia tych usług u nas. Rozumiemy, że chcielibyście skorzystać z nich już ter
... 19-11-2024
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |