29-11-2016 15:13
Parę tygodni temu byłam niemile zaskoczona, gdzy przestał istnieć oddział ING w Silesia City Center w Katowicach przy Chorzowskiej 107, a wraz z nim wpłatomat. Wczoraj usiłowałam znaleźć wpłatomat w Centrum Handlowym 3 Stawy w Katowicach, Pułaskiego 60, również podobno jest zlikwidowany.
Najciekawsze jest to, że oba te wpłatomaty w dalszym ciągu widnieją na oficjalnej stronie ING, są również wyszukiwane na mapie.
Naprawdę wolę wpłacać gotówkę w oświetlonym centrum handlowym, niż na pustej ulicy, szczególnie gdy po moich godzinach pracy jest już zawsze ciemno. Jako że posiadam konto firmowe bank pobiera ode mnie haracz za każdą wpłatę przy okienku, więc latam i szukam jakiegoś rozsądnego punktu gdzie czułabym się bezpiecznie. Jakie są powody likwidacji oddziałów w tych użytecznych lokalizacjach? Pozostają w centrach miast, gdzie zaparkowanie graniczy z cudem.
30-11-2016 12:42 | Edytowano: 30-11-2016 12:44
Oddział w Silesii City Center (SCC) został przeniesiony w inne miejsce. Obecnie jest na pasażu niedaleko TESCO. W SCC znajdują się również dwa urządzenia sieci Planet Cash, które mają opcję wpłaty i wypłaty. Dla klientów ING są one bezpłatne.
Informacje umieszczone na naszej stronie są aktualne.
01-12-2016 10:53
02-12-2016 10:24
Przekazaliśmy informację do Planet Cash, dane zostaną poprawione. W centrum Katowic nie zabraknie naszych urządzeń.
Obecnie klienci mogą korzystać z niżej wymienionych urządzeń - zlokalizowanych w obrębie samego centrum Katowic:
Oprócz tego udostępniliśmy klientom ponownie oddział na Sokolskiej 34 - mamy tam 2 urządzenia dualne.
04-02-2020 22:33
05-02-2020 19:26
Zapisałam Twój głos w tym temacie i przekazałam te informacje do odpowiedniego zespołu.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |