Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat zjadł pieniądze i nie zaksięgował

W dniu 04.02.2020 r w Krakowie na osiedlu Teatralnym wpłaciłem duże pieniądze do wpłatomatu, po włożeniu pieniędzy maszyna przeliczyła kwotę, a później po zatwierdzeniu transakcji pojawił się komunikat o błędzie i konieczności kontaktu telefonicznego z bankiem. Zgłosiłem sprawę od razu w oddziale, gdzie zostały zgłoszone reklamację. Pracownicy banku zapewniły że moje środki wrócą na konto jak najszybciej. Dziś mija kolejny dzień i oczywiście środków na koncie nadal brak. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojej reklamacji. Numer zgłoszenia 002409/022020.

Odpowiedz
0 Lajków
szymonk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-02-2020
Wiadomość 1 z 3 (2 653 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zjadł pieniądze i nie zaksięgował

@szymonk otrzymaliśmy informację, że w Moim ING mamy dla Ciebie informację. Zapraszam do sprawdzenia.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 3 (2 597 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zjadł pieniądze i nie zaksięgował

Dziękuję za odpowiedź i za szybką interwencję, już otrzymałem zwrot pieniędzy, wszystko się zgadza.

Odpowiedz
0 Lajków
szymonk
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (2 559 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy