06-02-2020 14:24
W dniu 04.02.2020 r w Krakowie na osiedlu Teatralnym wpłaciłem duże pieniądze do wpłatomatu, po włożeniu pieniędzy maszyna przeliczyła kwotę, a później po zatwierdzeniu transakcji pojawił się komunikat o błędzie i konieczności kontaktu telefonicznego z bankiem. Zgłosiłem sprawę od razu w oddziale, gdzie zostały zgłoszone reklamację. Pracownicy banku zapewniły że moje środki wrócą na konto jak najszybciej. Dziś mija kolejny dzień i oczywiście środków na koncie nadal brak. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojej reklamacji. Numer zgłoszenia 002409/022020.
07-02-2020 09:23
@szymonk otrzymaliśmy informację, że w Moim ING mamy dla Ciebie informację. Zapraszam do sprawdzenia.
07-02-2020 21:15
Dziękuję za odpowiedź i za szybką interwencję, już otrzymałem zwrot pieniędzy, wszystko się zgadza.
Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,
... 26-11-2024Dzień dobry,
Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?
Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg
... 26-11-2024Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |