Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Zmiany w nazywaniu transakcji wypłat w bankomatach ING - nie wypłacił środków

Witam,

od początku lutego zauważyłem, że zmianie uległa nazwa transakcji wypłaty z bankomatu, tj. "Oddział ING ulica" jeszcze w styczniu wyglądało to trochę inaczej. Kolejną sprawą jest to,  że bankomat nie wydał mi pieniędzy, a zablokował środki, a następnie zaksięgował jako pobrane. 

Podobną sytuację miałem w ubiegłym roku, jednak bankomat zablokował środki, a następnie automatycznie zwrócił na rachunek.

Porszę powiedziec co teraz i jakie zmiany zaszły.

Dzięuję i pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Mariano
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
11-02-2016
Wiadomość 1 z 2 (6 851 wyświetleń)

Re.: Zmiany w nazywaniu transakcji wypłat w bankomatach ING - nie wypłacił środków

Chciałabym pomóc, natomiast poprzez forum nie mam możliwości sprawdzenia tych informacji. Proszę o kontakt telefoniczny - 32 357 00 69 i przeanalizujemy te transakcje.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (6 773 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy