Odpowiedz

Re: Re.: Wymiana bilonu

Pobieranie opłaty 30 zł za powyżej 500 sztuk bilenu to jakiś ABSURD! Podajecie informacje ze kolejne sztuki mozna wpłacić w kolejne dni.... czemu ma to służyć? Posiadam dwa konta ponad 15 lat w ING i dziś w jednym oddziale pozstalam poinformowana o totalnie niezrozumiałych dla mnie praktykach. Czas wybrać inny bank...!
Odpowiedz
0 Lajków
Katarzyna3
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
13-12-2019
Wiadomość 11 z 17 (9 885 wyświetleń)

Zawsze możesz wpłacić 499 sztuk w jeden dzień, co za problem?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 12 z 17 (9 883 wyświetleń)

Dlaczego nie kupicie czegos takiego jak kantor bilonu co stoi w PKiN. Wymienia polskie monety na banknot, euro i funty. Czy można wpłacic na konto to tego nie wiem nie próbowałem. Nie możecie postawić bankomatu do bilonu co trzy placówki? Co wam szkodzi? Wchodze, wsypuje i już - nic ni e musze liczyć, sortować. Wsypuje pomieszany bilon i zamieniam na banknoty - czary

Odpowiedz
0 Lajków
BankBilonu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
05-01-2020
Wiadomość 13 z 17 (9 607 wyświetleń)

"Nie wymagamy, aby drobne były posortowane" - chyba sama bedziesz Madziu liczyc po godzinach za kare

Odpowiedz
0 Lajków
BankBilonu
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
05-01-2020
Wiadomość 14 z 17 (9 607 wyświetleń)

Re.: Wymiana bilonu

Jak teraz wymiana bilonów się ma? Dalej trzeba przynieść do 500 sztuk aby nie była naliczona opłata… i w jakich placówkach ING można to wykonać na terenie Warszawy.

Dziękuję za odpowiedź.
Odpowiedz
0 Lajków
maria757
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
23-09-2021
Wiadomość 15 z 17 (6 600 wyświetleń)

Nic się nie zmieniło w tym temacie. Naliczamy dodatkową opłatę za wpłatę bilonu na konto w ilości powyżej 500 sztuk w jednym dniu kalendarzowym. Wynosi ona 30 zł za każde 500 sztuk bilonu.

W Warszawie obsługę kasową mamy w tych oddziałach:
- Al. Jana Pawła II 29,
- Puławska 2 - Plac Unii City Shopping,
- Malczewskiego 45.
Dostępność tych oddziałów znajdziesz na naszej stronie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
563
125
04-09-2015
Wiadomość 16 z 17 (6 579 wyświetleń)

A co za problem dla banku udzielac swoim klientom dobry serwis?

20 lat temu w banku jeszcze miales jakies plusy. Teraz to tylko placisz praktycznie za nic. 1% na konto oszczedniowe, kiedys to bylo 5% standard. Automaty do liczenia bilonow   tez sie znajdywaly.

Nie starczy ze banki pieniadze prze***olily jak w kasynach w kryzysie financowym dekady temu to teraz jeszcze bez  wstydu biora takie smieszne oplaty.

Szkoda im nawet dawac jednego grosza

Odpowiedz
0 Lajków
KubaBuba85
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
20-06-2022
Wiadomość 17 z 17 (5 273 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy