Odpowiedz

Wpłatomat w GBP

Witam, mam pytanie dotyczące wpłatomatów walutowych na terenie Nysy. Kiedyś był w banku na Celnej taki wpłatomat, ale przy ostatniej wizycie nie było go. Czy został on przeniesiony? Jeżeli już go nie ma, w jaki sposób mam wpłacić pieniądze w futbach brytyjskich nie ponosząc większych kosztów?
Odpowiedz
0 Lajków
Magdarynka
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
13-06-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 862 wyświetleń)

Re: Wpłatomat w GBP

Witaj,
nie udostępniamy wpłatomatów w walucie. Funty możesz wpłacić na konto prywatne w walucie w kasie oddziału w Nysie. Naliczymy za to opłatę o równowartości 10 zł. 
Nie mamy innego rozwiązania.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 837 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Prezent urodzinowy

Dziękuję za życzenia i prezent urodzinowy. Inne banki (to nie reklama, bo nie podaję nazw) dają lokatę na wyższy procent. ING daje gify i piosenki. Ale się uśmiałem :-D

14-04-2026
Bankomat Jasienica

Naprawdę INg zeszło na psy, jeden bankomat (były dwa, ale komuś przeszkadzało) powolne oprogramowanie, ciągle awarie, brak możliwości wpłaty albo wypłaty. Kolejki codziennie od dwóch lat. Wstyd.

14-04-2026
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Chciałbym napisać, że integracja s KSeF NIE JEST substytutem wycofanych paczek przelewów. Integracja pomaga co najwyżej z fakturami kosztowymi, ale nadal trzeba się męczyć ręcznie z wypłatami, przelew

...

14-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy