Odpowiedz

Wplatomat pożarł 20 tysięcy

Dzień dobry, chciałbym opisać jaką mam sytuację. Podczas wpłacania pieniędzy we wplatomacie 20 tys zł, automat zabrał pieniądze po czym bez przeliczenia, bez żadnego potwierdzenia się zresetował. Nie dało się ani odzyskać pieniędzy, ani się nie pojawiły na koncie. Po 2 godzinach dzwonienia na policję i infolinię dowiedziałem się, że bank łaskawie przyjmie reklamacje i w 2 tygodnie podejmie decyzję. Jest to zwykła kradzież, obsługa wpłatomatu powinna przyjechać po 10 minutach, rozebrać automat i przeliczyć pieniądze. Pieniądze potrzebuję na już, a tutaj bank bierze sobie ode mnie darmowy kredyt. Co więcej na infolini dowiedziałem się, że to częste zdarzenie. Skandal
Odpowiedz
0 Lajków
Przemysław-Sz
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
15-02-2021
Wiadomość 1 z 2 (2 336 wyświetleń)

Re: Wplatomat pożarł 20 tysięcy

Przykro mi, że taka sytuacja miała miejsce. Czy możesz podać numer zgłoszenia reklamacyjnego? Wyślę prośbę o pilne rozpatrzenie zgłoszenia. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaG
Moderator
Moderator icon
184
42
23-04-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 329 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam. Złożyłem wniosek na kredyt hipoteczny na działkę. W rozmowie z właścicielem dzałki dojazd do działki jest droga prywatną. Przy składaniu wniosku powiedziałem że dojazd do dzidłki będzie służebn...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy