Odpowiedz

Re: Re.: Wpłatomaty / bankomaty euro

Zgadza się. Dziękuje za wyjaśnienie. 

Bez względu na Taryfę do Konta Komfort, powinno ono według mnie obejmować większy zakres usług. Dziś nawet limit transakcji bezgotówkowych jest warunkiem do nie pobierania opłat za kartę. Nie są to plusy tego konta.

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 11 z 12 (9 705 wyświetleń)

Re: Re.: Wpłatomaty / bankomaty euro

@mcumberpl  Jak zawsze na posterunku Emotikon: Mrugający Zwrócimy na to uwagę. Szepnąłem kilka słów osobom, które się tym tematem zajmują. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
229
12-10-2015
Wiadomość 12 z 12 (9 696 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Kantor w ING

Niestety ale kolega ma racje. Nie dość że kurs jest delikatnie mówiąc mało atrakcyjny w porównaniu z innymi bankami w Polsce to do tego dolicza się dziwnym trafem nigdzie nie widoczną prowizje. Przykł

...

13-02-2025
Ogromny problem - jedna osoba w reprezentacji przy dwuosobowym schemacie akceptacji

W bankowości internetowej ING Business niedawno były trzy osoby uprawnione do składania wniosków i ich akceptowania w imieniu podmiotu. Dwie osoby zrezygnowały z funkcji członków zarządu i bank usunął

...

13-02-2025
Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Witam,
proszę o informacje jak wygladaja AKTUALNE terminy oczekiwania na decyzje. Te na stronie ING się nie sprawdzają. We wtorek tj. 04.02 dostaliśmy sms o tresci: mamy juz wszystko. Podejmujemy decyz...

12-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy