Odpowiedz

Wpłatomat

Dzień Dobry. W dniu 15.07.2021 w Szczecinie Pod czas wpłaty środków w Wpłatomacie ING wystąpiła awaria systemu, środki nie wpłynęły na moje konto. Zgłosiłam reklamacje jej numer 015392/072021
Proszę o pilne rozpatrzenie mojej reklamację.
Skoro to jest z Państwa winy, a nie ja mam czekać do 5.08.2021 nie wiadomo na co. Proszę mi zwrócić moje pieniądze, jak można szybciej.
Chora sprawa czekać 3 tygodni, powinniście jak najszybciej zwracać kasę, skoro nie kupiliście dobrych bankomatów.
Odpowiedz
0 Lajków
Kariera27
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-07-2021
Wiadomość 1 z 3 (1 655 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat

Wysłałam prośbę o jak najszybsze sprawdzenia urządzenia, w którym dokonywałaś wpłaty. Sprawdzimy, co będziemy mogli zrobić.
**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
DominikaW
Moderator
Moderator icon
230
44
11-02-2020
Wiadomość 2 z 3 (1 647 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat

U mnie dziś taka sama sytuacja... Nie wiem co się dzieje z tymi wpłatomatami ☹️ Też czekam na rozpatrzenie reklamacji.
Odpowiedz
0 Lajków
Lenapiccola
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
18-07-2021
Wiadomość 3 z 3 (1 590 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wniosek kredytowy, splata hipoteki

Możemy poprosić o dokument potwierdzający, że sprzedający nieruchomość otrzymał zgodę na wykreślenie hipoteki. Prosimy skontaktuj się ze sprzedawcą nieruchomości z prośbą, żeby przekazał Ci te dokumen

...

05-12-2023
Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Z tym pozwem zbiorowym to dobry pomysł. Chętnie się przyłączę.

05-12-2023
Re.: Blokada konta przez brak oświadczenia

Mam podobną sytuację. Wcześniej (w kwietniu 2023)bank zażądał ode mnie dokumentów stwierdzających mój dochód, co skrupulatnie uczyniłem. Miesiąc temu chcieli, abym uaktualnił dane  dowodu osobistego.

...

05-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy