Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Numer zgłoszenia: 120945/052026
Dzisiaj wpłacałam blikiem 3000 zł we wplatomacie w Kielcach na Zagórskiej. Nie pierwszy raz oczywiście.
Wprowadziłam kod we wplatomacie, zatwierdziłam w tel jak zawsze, wpisałam wpłacaną kwotę, maszyna zaczęła liczyć, aż pojawił się komunikat awaria wpłatomatu. Na koncie brak pieniędzy, reklamacja zgłoszona zaraz po zdarzeniu, cały czas stałam przy tym urządzeniu, ale konsultantka kazała mi iść do domu i czekać 30 dni na odpowiedź. Żarty po prostu. To nie jest 30 zł czy 300 zł tylko 3000 zł. Rachunki też zaczekają 30 dni na regulację do momentu aż odzyskam swoje pieniądze? Do KNF trzeba to chyba zgłosić i nagłośnić w mediach gdzie się da, bo to jest niepoważne traktowanie klientów. Maszyna zabiera pieniądze, klient w tym nic nie zawinił a ma czekać i modlić się, że dostanie zwrot swoich pieniędzy. Kpina.
Odpowiedz
0 Lajków
SylwiaS
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
27-05-2026
Wiadomość 1 z 2 (46 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na reklamację do odpowiedniego działu. 

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszS
Moderator
Moderator icon
250
50
02-09-2021
Wiadomość 2 z 2 (41 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Przekazałem prośbę o przyspieszenie odpowiedzi na reklamację do odpowiedniego działu. 

27-05-2026
Wpłatomat zatrzymał pieniądze, brak na koncie

Numer zgłoszenia: 120945/052026
Dzisiaj wpłacałam blikiem 3000 zł we wplatomacie w Kielcach na Zagórskiej. Nie pierwszy raz oczywiście.
Wprowadziłam kod we wplatomacie, zatwierdziłam w tel jak zawsze, w...

27-05-2026
Baselinker INTEGRACJA

Dzień dobry, czy możemy spodziewać się oficjalnej integracji z baselinkerem? Na ten moment połączenie wygląda tak że nie widać nic po stronie baselinkera co uprzykrza życie. Drugie pytanie ING KSIĘGOW...

27-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy