Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Dzisiaj chciałem wpłacić 10000 zł we wpłatomacie. Po części się udało, a mianowicie wpłatomat przyjął pieniadze, chwilę je potrzymał, wyskoczył komunikat o awarii mechanizmu wpłat (czy jakoś tak), oddał mi kartę, kolejny komunikat to awaria wpłatomatu, postał tak chwilę i uruchomił się ponownie. Bardzo proszę o przyspieszenie sprawy 006490/032022 bo potrzebowałem mieć te pieniądze na koncie jak najszybciej. Z góry dziękuję!
Odpowiedz
0 Lajków
Jontek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (4 723 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Przekazaliśmy prośbę do odpowiedniej jednostki. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1147
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (4 717 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Dziękuję, pieniądze już są na koncie.
Odpowiedz
0 Lajków
Jontek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (4 644 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

To, co opisałeś, nie oznacza, że aplikacja jest złośliwa ani faktycznie zagrożona. To jest funkcja Androida / Google Play Protect / Safe Browsing, która monitoruje aplikacje, które mogą otwierać linki

...

06-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy