Odpowiedz

Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Dzisiaj chciałem wpłacić 10000 zł we wpłatomacie. Po części się udało, a mianowicie wpłatomat przyjął pieniadze, chwilę je potrzymał, wyskoczył komunikat o awarii mechanizmu wpłat (czy jakoś tak), oddał mi kartę, kolejny komunikat to awaria wpłatomatu, postał tak chwilę i uruchomił się ponownie. Bardzo proszę o przyspieszenie sprawy 006490/032022 bo potrzebowałem mieć te pieniądze na koncie jak najszybciej. Z góry dziękuję!
Odpowiedz
0 Lajków
Jontek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-03-2022
Wiadomość 1 z 3 (3 553 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Przekazaliśmy prośbę do odpowiedniej jednostki. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1124
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 3 (3 547 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał pieniądze i się zepsuł.

Dziękuję, pieniądze już są na koncie.
Odpowiedz
0 Lajków
Jontek
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
06-03-2022
Wiadomość 3 z 3 (3 474 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy