Odpowiedz

Wpłatomat zabrał mi moje pieniądze

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym o godzinie 14:35, korzystałem z bankomatu/wpłatomatu w placówce ING zlokalizowanej w Krakowie, przy ul. Kapelanka 42B, nr bankomatu RNETP051 PLN. Podczas wpłaty, urządzenie zatrzymało pieniądze, a transakcja nie została zrealizowana prawidłowo. W czasie, gdy pieniądze były przeliczane, bankomat wyświetlił komunikat, że urządzenie jest nieczynne, mimo że sama czynność przeliczania nie została jeszcze ukończona. Karta cały czas była w bankomacie, po czym po chwili, około 3 minut pieniądze nie zostały mi zwrócone a bankomat zaczął działać jakby na nowo, wyświetlając powitalny komunikat. kartę mi po dłuższej chwili oddało. Nie znam dokładnie pełnej kwoty. ale opiewała na kilkanaście tysięcy zł i powyżej. Pieniądze włożone do bankomatu były proste, niezniszczone oraz w żadnym stopniu nienaruszone, brak przecięć, podarć. Wysokość wpłaty przekracza kilkanaście tysięcy zł dlatego też chciałbym aby moja sprawa została rozpatrzona pilnie, a nie w przeciągu kilkudziesięciu dni. To były wydatki, które jestem zobowiązany uregulować i zbierałem je lata, stąd też nie wyliczyłem dokładnie ile powinienem mieć. Zgłosiłem reklamację pod nr: 100825/092025, ale ma zostać rozpatrzona najpóźniej do 22.09. Te pieniądze są mi potrzebne!!! PO TO KORZYSTAM Z WPŁATOMATÓW JESZCZE W DODATKU W SWOIM BANKU, ABY NIE BYŁY ZAMROŻONE ALBO CO GORSZA - TAKA SYTUACJA MOGŁA NIE ZOSTAĆ W PEŁNI WYJASNIONA!

Odpowiedz
0 Lajków
Bartek2304
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
01-09-2025
Wiadomość 1 z 4 (1 435 wyświetleń)

Re: Wpłatomat zabrał mi moje pieniądze

Przykro mi, że Twoja wpłata nie została zaksięgowana. Przekazałam numer zgłoszenia do działu reklamacji. Na reklamacje odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, a czas w niej podany jest maksymalnym czasem odpowiedzi z naszej strony. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
263
48
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (1 417 wyświetleń)

Dzień dobry,

Jak wygląda obecnie sytuacja? Proszę o aktualny status.
Odpowiedz
0 Lajków
Bartek2304
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
01-09-2025
Wiadomość 3 z 4 (1 335 wyświetleń)

Nie mamy tutaj dostępu do danych naszych klientów i do systemów bankowych. Nie sprawdzimy tutaj statusu reklamacji. Prosimy skontaktuj się z nami na czacie. Status reklamacji możesz również sprawdzić w Moje ING - Kontakt i pomoc - Reklamacje i zgłoszenia - Status reklamacji i zgłoszeń.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
497
88
18-01-2021
Wiadomość 4 z 4 (1 333 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy