01-09-2025 19:09
Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym o godzinie 14:35, korzystałem z bankomatu/wpłatomatu w placówce ING zlokalizowanej w Krakowie, przy ul. Kapelanka 42B, nr bankomatu RNETP051 PLN. Podczas wpłaty, urządzenie zatrzymało pieniądze, a transakcja nie została zrealizowana prawidłowo. W czasie, gdy pieniądze były przeliczane, bankomat wyświetlił komunikat, że urządzenie jest nieczynne, mimo że sama czynność przeliczania nie została jeszcze ukończona. Karta cały czas była w bankomacie, po czym po chwili, około 3 minut pieniądze nie zostały mi zwrócone a bankomat zaczął działać jakby na nowo, wyświetlając powitalny komunikat. kartę mi po dłuższej chwili oddało. Nie znam dokładnie pełnej kwoty. ale opiewała na kilkanaście tysięcy zł i powyżej. Pieniądze włożone do bankomatu były proste, niezniszczone oraz w żadnym stopniu nienaruszone, brak przecięć, podarć. Wysokość wpłaty przekracza kilkanaście tysięcy zł dlatego też chciałbym aby moja sprawa została rozpatrzona pilnie, a nie w przeciągu kilkudziesięciu dni. To były wydatki, które jestem zobowiązany uregulować i zbierałem je lata, stąd też nie wyliczyłem dokładnie ile powinienem mieć. Zgłosiłem reklamację pod nr: 100825/092025, ale ma zostać rozpatrzona najpóźniej do 22.09. Te pieniądze są mi potrzebne!!! PO TO KORZYSTAM Z WPŁATOMATÓW JESZCZE W DODATKU W SWOIM BANKU, ABY NIE BYŁY ZAMROŻONE ALBO CO GORSZA - TAKA SYTUACJA MOGŁA NIE ZOSTAĆ W PEŁNI WYJASNIONA!
01-09-2025 19:48
Przykro mi, że Twoja wpłata nie została zaksięgowana. Przekazałam numer zgłoszenia do działu reklamacji. Na reklamacje odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, a czas w niej podany jest maksymalnym czasem odpowiedzi z naszej strony.
02-09-2025 18:31
02-09-2025 18:37
Nie mamy tutaj dostępu do danych naszych klientów i do systemów bankowych. Nie sprawdzimy tutaj statusu reklamacji. Prosimy skontaktuj się z nami na czacie. Status reklamacji możesz również sprawdzić w Moje ING - Kontakt i pomoc - Reklamacje i zgłoszenia - Status reklamacji i zgłoszeń.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |