Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Wpłatomat planet cash Kraków Kijowska 17510zł!!!

Witam.

Dziś tuż przed 6 rano wpłacałam 17510zł na swoje konto w ING, wpłatomat RNET4783. Dlaczego wpłatomat bo zawsze korzystam bo jak słyszę i widzę grymas pani w kasie w oddziale i pytanie dlaczego pani nie korzysta z wpłatomatu to mi słabo.

Wpłata tak duża bo do jutra 2.07.2025 muszę zapłacić za fakturę bez możliwości terminu przedłużania bo już pytałam.

I co? wpłatomat kasę zabrał wyświetliło się chwilowo nieczynny, następnie wyświetliło komunikat ze kwota jest wyższa (oczywiście wiem ile wpisałam i ile wpłaciłam) i czy chce aby zwrócono mi pieniądze. Kliknęłam tak, kartę oddało kasy brak, potwierdzenia brak.

To jest oszustwo w biały dzień! Stojąc pod wpłatomatem dzwoniłam do planet cash, pani radośnie poinformowała ze mam zgłosić sytuacje do banku, ale infolinia czynna od 8.

To nie jest 50zł! i nie ważne ile ale to normalne przywłaszczenie pieniędzy!

Dzwoniąc na infolinie numer reklamacji 100076/072025 dostałam odpowiedz ze zostanie rozpatrzona do 22.07.

Co mnie to obchodzi ze musi przyjechać ktoś do wpłatomatu zabrać kasę, zobaczyć na nadwyżkę i rozliczyć z bankiem?! 

To są moje pieniądze. Ide na policje za moment oraz zgłaszam sprawę do UOKiK za przywszlaszenie pieniędzy z czasem rozpatrzenia 3 tyg.

Ja sie pytam kto do jutra zaplaci taka sume? bo juz drugiej takiej nie mam aby moc cokolwiek zrobic.

Koncze z panstwem współprace jakakolwiek.

Odpowiedz
0 Lajków
agusix86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
01-07-2025
Wiadomość 1 z 14 (1 546 wyświetleń)

Re.: Wpłatomat planet cash Kraków Kijowska 17510zł!!!

Taki to bank... ING Reklamacja Śląski.

Teraz już każde pytanie to reklamacja. A reklamacje są zasadne bo bardzo dużo błędów, awarii i huk wie czego jeszcze. 

Nie ma ludzi, nie ma ludzi - czaty, boty, spychanie na reklamacje. Nikt nic nie może. 

Odpowiedz
0 Lajków
Lukaszu
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
5
0
28-11-2024
Wiadomość 2 z 14 (1 536 wyświetleń)

Re: Wpłatomat planet cash Kraków Kijowska 17510zł!!!

@agusix86  Przepraszamy Cię za tę sytuację. Przekazałem prośbę o pilne rozpatrzenia zgłoszenia do zespołu, który tym się zajmuje.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
614
129
12-04-2017
Wiadomość 3 z 14 (1 531 wyświetleń)

Dziekuje bo taka to forma grzecznosciowa, ale co to da? Pieniadze od 3h powinny byc na moim koncie bankowym....

Odpowiedz
0 Lajków
agusix86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
01-07-2025
Wiadomość 4 z 14 (1 529 wyświetleń)

[ Edytowane ]

Wiemy, że brak tych pieniędzy nie jest komfortowy i błąd jest po naszej stronie, dlatego staramy się, żeby analitycy pilnie rozpatrzyli to zgłoszenie i udostępnili Ci pieniądze na koncie.

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
614
129
12-04-2017
Wiadomość 5 z 14 (1 524 wyświetleń)

Uznanie warunkowe? co to jest?

Dziękuje za prędkość działania chociaz przelew mogłam puscic.

Odpowiedz
0 Lajków
agusix86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
01-07-2025
Wiadomość 6 z 14 (1 501 wyświetleń)

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Uznanie warunkowe to sytuacja, w której zwracamy klientowi pieniądze na konto, jeszcze zanim rozpatrzymy reklamację. Pieniądze warunkowo wypłacamy na konto do czasu wyjaśnienia sprawy i zakończenia reklamacji. Jeśli nie będziemy mogli rozpatrzyć reklamacji pozytywnie, anulujemy tę wpłatę. Oczywiście skontaktujemy się wtedy z Tobą i wyjaśnimy naszą decyzję, natomiast tutaj takiej sytuacji nie powinno mieć miejsce.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
614
129
12-04-2017
Wiadomość 7 z 14 (1 488 wyświetleń)

Rozumiem, na pewno wyjaśnicie jak ktoś z wpłatomatu wybierze te pieniądze i zobaczycie jak mi powiedziano różnice.

Grunt to ze ja zleciłam przelew w dniu dzisiejszym.

Odpowiedz
0 Lajków
agusix86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
01-07-2025
Wiadomość 8 z 14 (1 483 wyświetleń)

Nie bój się, nawet jak ktoś "wybierze" to różnica i tak będzie Emotikon: Mrugający

Odpowiedz
0 Lajków
f0ku5
Zaprawiony analityk III
Zaprawiony analityk III icon
185
50
02-12-2022
Wiadomość 9 z 14 (1 440 wyświetleń)

? nie rozumiem. Roznic nie ma prawa byc w moim przypadku, dochodzi do absurdów mamy nagrywac kazda transakcje telefonami? przeliczac gotwke przed wplatomatem i nagrywac ekran co deklarujemy? Bez przesady

Odpowiedz
0 Lajków
agusix86
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
7
0
01-07-2025
Wiadomość 10 z 14 (1 434 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: OKO dziecka

Witam

Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem. 

Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien

...

18-07-2025
ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE

ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE Emotikon: Szczęśliwy 

Wpłaciłam do jednego z bankomatów kwotę 24 tys. zł. Zostały zakiegowane 20 tys. zł.

Złożyłam reklamację dwukrotnie i za każdym razem została ona odrzucona przez bank. Moje

...

18-07-2025
Kredyt Hipoteczny

Cześć, czy długi okres oczekiwania na decyzje w sprawie udzielenia kredytu hipotecznego to już standard? 18.06 złożyłam wszelkie wymagane dokumenty do wniosku o kredyt hipoteczny (zaświadczenia, opera

...

18-07-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy