01-07-2025 12:26
Nie zrozumiałaś. Chodzi mi o różnicę w bankomacie. Jeżeli bankomat nie zarejestrował Twojej wpłaty to jest w nim nadwyżka i nikt Ci jej nie "wypłaci".
Poczekaj spokojnie na rozwiązanie sprawy, takie rzeczy się zdarzają, to tylko maszyny.
01-07-2025 12:28
Jest w nim nadwyzka bo nikt tego nie zarejstrował ani Bank ani wpłatomat.
Czekam spokojnie, kwota warunkowo zaksiegowana na koncie.
Mam nadzieje ze bank szybko rozpatrzy ta reklamacje bo nie lubie "wisieć".
02-07-2025 11:22
Chciałam poinformować, że reklamacja została pozytywnie rozpatrzona, środki warunkowo uznane zaakceptowane do dyspozycji.
Jednak mam zastrzeżenia co do całej sytuacji, należy podjąć takie kroki jeśli zaistnieje taka "przygoda" które pozwolą na tzw. miejscowe załatwienie sprawy, np. przyjeżdża powiedzmy do 1-2h konwojent otwiera maszynę i sprawdza albo cokolwiek innego aby miało to ręce i nogi.
Po całej sytuacji, stresie, bezsilności nie skorzystam z wpłatomatu, a grymas Pani w okienku uznam za zbędny.
Pozdrawiam
02-07-2025 12:33
To niestety nie jest takie proste i nie jest możliwe.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |