27-02-2024 21:27
Dotyczy zgłoszenie nr 119257/022024
w dniu 26.02.2024 po godz. 20 dokonywałem wpłaty gotówki we wpłatomacie PNET4708, ul. Władysława Broniewieskiego, 44-217 Rybnik
Podczas liczenia pieniędzy przez bankomat został wyświetlony komunikat błędu o uszkodzonych/nierozpoznanych banknotach i gotówka została zwrócona w niepełnej kwocie. Brakująca kwota to 1700zł.
Awarię zgłosiłem poprzez formularz reklamacyjny w ING.
Proszę o pilną interwencję, ponieważ brakujące środki są mi niezbędne do pokrycia zobowiązań. Sytuacja ta nie powinna mieć miejsca - w momencie rozpoznania błędnych banknotów, bankomat powinien wydać w całości wszystkie włożone banknoty do kasety.
Czy ktoś z Was podobną sytuację zgłaszał na policję w celu pilnego zabezpieczenia materiałów dowodowych, monitoring itp?
Widzę że problem pojawia się wśród różnych użytkowników bardzo często. Sytuacja jest nieakceptowalna i powinna zakończyć się pozwem.
28-02-2024 17:53
Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Przesłaliśmy prośbę o przyspieszenie. Proszę sprawdź, czy otrzymałeś już odpowiedź z naszej strony.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |