23-05-2019 12:39
W ubiegłum tygodniu (piątek 17.05) wpłacałam środki w wpłatomacie w Poznaniu. Nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu. Tym razem było inaczej - wpłatomat "zjadł" włożone do slotu banknoty i nie wydał ani potwierdzenia ani pieniędzy z powrotem.
Mija już tydzień (dziś mamy 23.05) i jak do tej pory nie otrzymałam pieniędzy z powrotem, nie otrzymałam nawet żadnej odpowiedzi od banku w sprawie reklamacji (008519/052019).
Jak do tej pory miałam jak najlepsze zdanie o tym banku, teraz jestem mocno zaskoczona opieszałością - tym bardziej, że przy przyjęciu reklamacji Pani zapewniała mnie, że bank zaksięguje wpłacone środki jak tylko wpłatomat i rejest wpłatomatu zostaną sprawdzone (co, jak mnie poinformowano, zazwyczaj ma miejsce w tym samym dniu lub najpóźniej dnia następnego).
23-05-2019 13:16
Rozumiem, że zależy Ci, aby pieniądze szybko znalazły się na Twoim koncie. Staramy się, aby zgłoszenia w tym temacie rozwiązywać w najkrótszym czasie.
Przekazałam prośbę do działu reklamacji o zajęcie się Twoją sprawą.
@DominikaW:Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
To chyba będz
... 18-11-2024Dzień dobry, jestem tutaj nowa i nieco pogubiona Chciałabym zrozumieć z kim sie tutaj rozmawia: czy ktoś, kto ma rangę "Zaprawiony analityk" to pracownik banku? Jak rozpoznać pracownika a jak kogoś,
... 18-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |