Odpowiedz

Skanowanie dowodów osobistych

W internecie zrobiła się już afera związana z praktykami, które weszły w życie z dniem 1 kwietnia w ING. Powiem szczerze, jeśli kiedykolwiek bank poprosi mnie o skan dowodu nigdy się na to nie zgodzę. Na szczęście nie muszę chodzić do oddziałów.
Co myślicie o praktykach ING?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 1 z 4 (12 902 wyświetleń)

Re.: Skanowanie dowodów osobistych

To dotyczy chyba tylko promocji, aczkolwiek mogę się mylić.
Odpowiedz
0 Lajków
Asiula
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
4
05-04-2018
Wiadomość 2 z 4 (12 510 wyświetleń)

I bardzo słusznie! Nadgorliwość jest gorsza niż kaczyzm Emotikon: Szczęśliwy Nikt nie ma prawa żądać skanu dowodu tożsamości. Posiadając taki skan złodziej tożsamości może wyłudzić kredyt, a nawet - przy pewnym wysiłku i splocie okoliczności - dostać się na nasze konto bankowe i wyczyścić je. Znane są podobne przypadki.
Odpowiedz
0 Lajków
miccal
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
16-05-2019
Wiadomość 3 z 4 (11 638 wyświetleń)

Byłem w poniedziałek w banku chciałem wypłacić pieniądze, pierwsze pytanie było czy pan miał już zeskanowany dowód.
Odpowiedz
0 Lajków
adrianado
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
15
1
07-02-2016
Wiadomość 4 z 4 (11 581 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
ING Mobile - Brak możliwości logowania odciskiem palca

Dzień Dobry

Zawsze korzystałem z logowania biometrycznego a od jakiegoś czasu (aktualizacji) logowanie do aplikacji mobilnej odbywa się tylko za pomocą PIN.

Ciekawe jest to, że jak chcemy się zalogować

...

19-02-2025
Re: Księgowość online

Dzień dobry

Wiem że odpowiedź jest z 2021 ale może ktoś zna rozwiązanie. 

W 2024 byłem na skali. Na początku 2025 złożyłem wniosek w urzędzie aby przejść na ryczałt. Jak otrzymałem zgodę zaktualizowałe

...

19-02-2025
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy