Odpowiedz

WPŁATOMAT MNIE OKRADŁ

Dziś w Brzegu przy ul. Chrobrego wplatomat UKRADŁ moje pieniądze na dużą kwotę. Kartę oddał po czym na ekranie pojawiła się informacja awaria modułu wpłat. Urządzenie nie wydało żadnego pokwitowania. Pieniądze oczywiście niezaksiegowane. Udało mi się dodzwonić na infolinię i złożyć reklamację. Pani powiedziała, że sprawa zostanie rozpatrzona do 30 dni Jestem zażenowana takim podejściem do klienta banku ING .Nieważy jest klient w tym momencie. Bo jeżeli dostaje informacje, że widnieje w systemie taka wpłata po przez wpłate itp. to nikt nie powinien jej wstrzymywać . Kto pokryje w takim przypadku straty materialne , nieopłacone rachunki na czas , wykarmi moje dzieci . Jeżeli jest urządzenie uszkodzone nie powinno być w użytku, więc pytam jakim cudem było ? .
Odpowiedz
0 Lajków
magsto8313
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
05-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (4 821 wyświetleń)

Re: WPŁATOMAT MNIE OKRADŁ

Przykro mi, że wpłatomat nie zadziałał poprawnie. Podaj, proszę, numer Twojej reklamacji - przekażemy go do specjalistów z prośbą o pilne rozpatrzenie.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
SebastianM
Moderator
Moderator icon
127
20
03-03-2023
Wiadomość 2 z 2 (4 803 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Xiaomi pay kiedy w końcu?

Dzień dobry, czy dalej, w marcu 2025 bank ING nie ma zamiaru wprowadzenia xiaomi pay?

19-03-2025
Re: Wyłączenie widoczności danych osobowych po wykonaniu przelewu

Odgrzebując temat - 15 marca tego roku, na stronach Komputer Świat pojawił się artykuł o tytule: "Pan Dariusz dostał pieniądze Blikiem od nieznajomego. Nie zwrócił ich [LIST DO REDAKCJI]". Traktuje on

...

19-03-2025
Re.: Zlecenie stałe - Przelew podatkowy

Ale jeśli Urzędy Skarbowe nie wymagają, aby przelew na mikrorachunki podatkowe był specjalnym przelewem podatkowym i może to być zwykły przelewem to chociaż nie powinna być blokowana możliwość ustanow...

19-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy