Odpowiedz

Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezultatu.
Pewnie bank zakupił algorytmy rozpoznawania twarzy podczas wyprzedaży na chińskiej platformie sprzedażowej.
Może problemem było to że utraciłem parę kilogramów ale ciężko na to pracowałem.
Poszedłem więc w dniu 11.06.26 do oddziału w Rudzie Śląskiej, który był pusty. Jedna pani prowadziła konwersację przez telefon i wchodzący klient tylko zawadzał, natomiast druga pani pojawiła się gdzieś z tyłu. Gdy powiedziałem co mnie sprowadza do banku usłyszałem że nie mają czasu i dzisiaj na pewno rachunku nie założę. Muszę przyznać, że wmurowało mnie. Jak sięgam pamięcią w bankach pytano "w czym mogę pomóc" natomiast powitanie w ING to "spadaj nie mam czasu".
Chciałem serdecznie podziękować zapracowanej obsłudze oddziału, że uchroniła mnie przed błędem założenia rachunku w ING i powierzeniem im moich danych oraz pieniędzy.
Takiej obsługi nie spotkałem w żadnym innym banku.
Odpowiedz
0 Lajków
Piotr16
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
12-06-2026
Wiadomość 1 z 1 (14 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Tragiczna jakość obsługi

Po zobaczeniu reklam rachunku osobistego oraz oprocentowania rachunku oszczędnościowego usiłowałem zostać klientem banku.
Jakie było moje zdumienie kiedy próby zdalnego założenia nie przyniosły rezulta...

12-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Dziękuję,to juz wiem Emotikon: Szczęśliwy dodatkowy koszt takiej wpłaty 15zl 🤦🏻‍♀️
Bardziej chodzi mi o to,dlaczego tak się dzieje. Widzę,że nie tylko ja mam ten problem,choć wcześniej wszystko działało bez zarzutu.

11-06-2026
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Dziękujemy za wszystkie sugestie Emotikon: Szczęśliwy

11-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy