Odpowiedz

Prowizja wypłaty Euronet

Dzień dobry,

Mam konto Direct. Chcę wypłacić 2000 PLN z bankomatu Euronet. Ze względu na limit jednorazowej wypłaty wynoszącej 1000 PLN z tego bankomatu (musiałem wypłacić dwa razy) i prowizja wypłaty wyniosła dwa razy po 10 PLN. Czy wypłacając za pomocą BLIK z tego samego bankomatu Euronet również zostanie potrącone mi 10 PLN przy jednej operacji wypłaty?

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Jarosław
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-12-2023
Wiadomość 1 z 2 (26 137 wyświetleń)

Re.: Prowizja wypłaty Euronet

W okresie rozliczeniowym od 29 do 28 każdego miesiąca masz prawo do jednej darmowej wypłaty z obcego bankomatu (np. Euronet) za pomocą BLIK. Każda następna będzie związana z pobraniem prowizji.

Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 2 z 2 (26 111 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Powiadomienia PUSH - zawartość

Tak, wiem, do działu /dev/null.

Swoją drogą dlaczego nie można zrobić głosowania na funkcje, które zyskałyby poparcie społeczności? Albo, jeszcze lepiej, użytkowników aplikacji? Możecie chyba w aplikac

...

10-06-2026
Re: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Na czacie oraz infolinii dostaję informacje, że transakcja zostaje odrzucana ze względów bezpieczeństwa. Nic więcej. Polecają wpłatę przy użyciu karty, której fizycznie nie mam przy sobie, tylko 400km...

10-06-2026
Re.: Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam. Czy problem sie rozwiązał?? Mam ten sam problem od kilku dni,odrzuca mi każda próbę wpłaty gotówki blikiem przy różnych wplatomatach.

10-06-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy