31-05-2016 14:51
Szanowni Państwo,
Nie wiem za bardzo do kogo zgłosić problem, więc postanowiłem napisać tutaj. Jestem Waszym klientem ładnych parę lat. Chwalę sobie współpracę z Wami, ale nie to jest tu tematem głównym. Chodzi mi o placówkę w Ciechanowie. Z racji wykonywanej pracy w placówce jestem raczej w godzinach mocno popołudniowych lub wręcz wieczornych, a bardzo często w weekendy. W skrócie wtedy kiedy placówka jest nieczynna. Korzystam głównie z wpłatomatu. Ostatnio jednak jeden widok mocno zakuł mnie w oczy. Pragnę się z Państwem nim tutaj podzielić. Poniżej zdjęcia:
Czy musi to tak wyglądać?
Wiem jak to może się skończyć w korporacji, więc od razu w obronę "biorę" Panią sprzątaczkę, którą często spotykam w godzinach popołudniowych. Po jej pracy placówka ślni, kobieta "robi robotę". Tylko kilka godzin później, bądź w weekend znów jest bałagan. Bardzo często jestem świadkiem takiego nieporządku, ale po ostatniej wizycie (niedziela po południu) postanowiłem coś z tym zrobić. Czy jest to dużym problemem/wydatkiem dla Banku zamontować niewielki nawet smietnik nieopodal bankmatów/wpłatomatów? Albo chociaż zaraz przed wejściem? Bo najbliższy śmietnik jest na chodniku około 15 metrów dalej i dla niektórych to za daleko. Czy nie można zabrać śmiecącym pretekstu do śmiecenia i wstawić subtelny śmietniczek na wydruki z bankomatów?
01-06-2016 18:20
Zgłosiliśmy sprawę do odpowiedniej jednostki.
No właśnie nie jest to takie proste, bo ING Business nie jest dostępne dla JDG. Więc nawet jeśli ktośzdecyduje się płacić więcej, to nie musiałby najpierw się przekształcić w spółkę.
24-12-2024Skontaktuj się z nami przez czat w Moim ING. Specjaliści z tego zakresu są dostępni w dni robocze od 8:00 do 16:00. Dostępne opcje w tej sytuacji możemy sprawdzić również pod numerem 32 357 00 77 w dn
... 24-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 |