Odpowiedz

Oddział na Skłodowskiej Bydgoszcz

Witam, co się dzieje z tym bankiem???? Został zlikwidowany oddział na największym osiedlu jakim są Bartodzieje w Bydgoszczy. O ile zamknięcie oddziału jeszcze bym przeżyła to brak bankomatu i wpłatomatu ING jest wręcz nie do przyjęcia. Czy zdajecie sobie sprawę że bankomat był przy największym rynku w Bydgoszczy gdzie rzadko płatność jest kartą?????? Czy zdajecie sobie sprawę co znaczy dla nas podróż na ulicę mostową czy Fordon?????? Na ulicy mostowej nawet nie masz szans zaparkować a Fordon to 7 km. Gdyby nie kredyt hipoteczny który związał mi ręce z tym bankiem napewno bym przeniosła konto do innego. Mam nadzieję że będzie więcej osób zbulwersowanych i w końcu ktoś pomyśli o bankomacie i wplatomacie na Bartodziejach. Zawiedziona klientka Banku ING a tak byłam zadowolona i polecałam ten bank.
Odpowiedz
0 Lajków
KasiaBydgoszcz
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
20-04-2022
Wiadomość 1 z 2 (3 300 wyświetleń)

Re: Oddział na Skłodowskiej Bydgoszcz

Przekazałam Twoją sugestię do odpowiedniego zespołu. Możesz bezpłatnie skorzystać z pobliskich urządzeń:
• Fordońska 141 - urządzenie ma funkcję wpłaty
• Fordońska 74 - to również wpłatomat

• Kijowska 54
•Gajowa 7A

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 245 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy