17-09-2020 10:07
Witam,
mam pytanie, czy Zarząd Banku planuje w najbliższym czasie rozbudowę oddziałów, punktów, bądź postawienie bankomatów/wpłatomatów na jednym z większych osiedli w Bydgoszczy - Błonie?
W prawie półmilionowej Bydgoszczy są 4 oddziały i 3 punkty express. Ostatnio zdziwiłem się, gdy podjeżdżając na Kolbego zastałem już tylko bankomat, bo zlikwidowano oddział.
Jest osiedle Błonie (https://mo***lonie.pl/), na którym jest konkurencja i bankomaty konkurencji w zasadzie co 50m. Niestety opłaty (prowizje) za wypłaty z konkurencji są dość wysokie. Czy nie lepiej byłoby pomyśleć o zainstalowaniu bankomatu/wpłatomatu? Bo raczej na oddział nie liczę z faktu zamykania owych.
18-09-2020 10:54
Dziękuję, że piszesz do nas w tej sprawie. Przyjrzymy się temu i zobaczymy, co da się zrobić. Przesłałam Twoją wiadomość do osób odpowiedzialnych za lokalizację naszych urządzeń. Pamiętaj, że bezpłatnie możesz wypłacać w naszych urządzeniach i bankomatach Planet Cash.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |