Odpowiedz

Kolejna "awaria" wplatomatu

Kolejna "awaria" wplatomatu na ul. Branickiego w Białymstoku. Dość dziwna ta awaria, bo cała transakcja wpłaty przebiegła pomyślnie, nawet wplatomat wydał potwierdzenie wpłaty. Było to wczoraj 9/07 o 17.37, ale pieniądze niecałe 2000 zł na konto nie wpłynęły. Zglosilam problem, standardowa odpowiedź o 7dniowym rozpatrzeniu reklamacji. Oraz fajna wymówka "wczoraj nastąpiła chwilowa awaria urządzenia", śmiech na sali! Akurat urządzenie działało poprawnie, po prostu macie wielka dziurę w księgowaniu płatności! Te 2t sa przeznaczone na spłatę rachunków termin których kończy się dziś 10/07, a mam czekać do 17/07?! Poważnie? Takie sytuacje powinny być prostowane natychmiast! Jestem zawiedziona!
Odpowiedz
0 Lajków
Sermar
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
10-07-2019
Wiadomość 1 z 6 (5 642 wyświetleń)

Re: Kolejna "awaria" wplatomatu

Przykro nam, że spotkała Cię taka sytuacja Emotikon: Smutny Czy możesz podać nam numer swojej reklamacji? Przekażemy sprawę do odpowiedniego zespołu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 6 (5 641 wyświetleń)

Kopiuj-wklej to nie jest dobre podejście do klienta, bo chyba miało być jeszcze "daj mi lajka" patrząc na odpowiedź do innych wątków, ale mniejsze z tym.
Nr reklamacji 007432/072019
Odpowiedz
0 Lajków
Sermar
Doradca z ambicjami I
3
0
10-07-2019
Wiadomość 3 z 6 (5 638 wyświetleń)

Staram się tylko pomóc. Przekazałam już informację o Twoim zgłoszeniu. Mam nadzieję, że uda się je szybko wyjaśnić. 

-----------------
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 4 z 6 (5 635 wyświetleń)

Oby zadziałało.
Odpowiedz
0 Lajków
Sermar
Doradca z ambicjami I
3
0
10-07-2019
Wiadomość 5 z 6 (5 633 wyświetleń)

Otrzymałam zgłoszenie, że w Twojej sprawie dostępne są nowe informacje. Sprawdź proszę folder Wiadomości w Moim ING.

-----------------
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 6 z 6 (5 616 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: karta kredytowa a doładowanie Revolut

Hej, czy próbowałeś tej taktyki?
Udało się czy były problemy przy doładowaniu?
Jeśli się udało, to jaka karta i jaka kwota?

18-12-2024
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy