01-07-2019 21:07
Zastanawiam się nad przeniesieniem moich oszczędności w walucie do innego banku,ponieważ w moim mieście nie ma kasy walutowej /miasto 40-to tysięczne 56-400/,myślę ,że to ,,obciach'' dla ING.Na moje sugestie niezmiennie otrzymuję odpowiedż
ańskie sugestie przekazałem/am/ wyżej cokolwiek miałoby to znaczyć.Inna odpowiedż to:A może w pańskim mieście zainstalują taki wpłatomat/bankomat ,który potrafi wypłacić/wpłacić w euro.itd.Typowa spychologia.Mimo wszystko pozdrawiam.B.A.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 2 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |