10-12-2015 13:15
Witam serdecznie,
Dlaczego nie mogę wypłacić już w żadnym z Waszych bankomatów nominału 200 PLN ??
Dla klienta który dużo wypłaca pełny portfel 50 PLN nie jest zbyt wygodny..
10-12-2015 20:39
Mi z kolei doskwiera brak nominałów mniejszych niż 50. Zdaję sobie sprawę z tego, że bankomaty mają ograniczoną pojemność i jest to świadome działanie mające sprawić, aby nigdy nie brakowało w nich pieniędzy, aczkolwiek moglibyście coś z tym zrobić. I nie jest to tylko moje zdanie. Zwróćcie uwagę na to, że w innych bankomatach (z których teraz wypłaty będą płatne )przeważnie nie ma problemu z nominałami 20, czasem nawet występują 10.
16-12-2015 16:38
hanys napisali:
Witam serdecznie,
Dlaczego nie mogę wypłacić już w żadnym z Waszych bankomatów nominału 200 PLN ??
Dla klienta który dużo wypłaca pełny portfel 50 PLN nie jest zbyt wygodny..
Stosujemy urządzenia recyclingowe, zapewniające klientom największą dostępność gotówki. W urządzeniach tych najczęściej występują nominały 50 i 100 zł. Wynika to z konieczności zapewnienia najwyższej dostępności urządzeń dla klientów w strefach samoobsługowych.
jedzbo napisali:
Mi z kolei doskwiera brak nominałów mniejszych niż 50.
W większości urządzeń zlokalizowanych poza oddziałami udostępniamy również banknoty 20 zł.
28-12-2015 17:01
W darmowych bankomatach Planet Cash też podobno są niskie nominały, ale jeszcze nie sprawdzałem.
30-12-2015 12:07
Zgadza się, w bankomatach Planet Cash, najczęściej dostępnym nominałem i chyba jedynym jest 20zł.
30-12-2015 12:56
mczekaj pisze:Zgadza się, w bankomatach Planet Cash, najczęściej dostępnym nominałem i chyba jedynym jest 20zł.
Dobrze wiedzieć, prawdę mówiąc nigdy jeszcze z bankomatu Planet Cash nie miałem przyjemności wypłacać pieniędzy, więc ta informacja się przyda. Dzięki!
30-12-2015 13:12
mczekaj pisze:Zgadza się, w bankomatach Planet Cash, najczęściej dostępnym nominałem i chyba jedynym jest 20zł.
Jedynym? Co prawda do tej pory widziałem bankomat tej sieci tylko raz więc zapewne i tak nie będę z nich korzystał, ale to nie pomyłka z tym jedynym nominałem? Jeśli nie, to ciekawie musi wyglądać wypłata dowolnej czterocyfrowej sumy, chyba trzeba walizeczkę na banknoty.
30-12-2015 13:40
Wypłata większych sum raczej nie jest możliwa w Planet Cash.
Próbowałem wypłacić 2700zł i pojawił się komunikat że ktwota jest niepoprawna, chwile później wypłaciłem w Euronecie.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |