Ja nie wiem co to za bank który nie potrafi sobie poradzić z bankomatami w swojej siedzibie w Tarnowskich Górach na Strzeleckiej. Od około miesiąca ciągle nie działają! Skandal! Zróbcie coś z tym bo znajomi mówią że w swoich bankach nie mają takich problemów! A nie chciał bym zmienić na inny..
Dziękuję za informację. Zgłosiłam te urządzenia do sprawdzenia. Przepraszam za kłopoty, które mogły Cię spotkać, z powodu braku dostępu do tych bankomatów.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Dzisiaj spotkała mnie niemiła niespodzianka. Chcialam wypłacić gotówkę z bankomatu w Galerii Polnocnej, a tam informacja, że placówka zamknięta. Sprawdzam mapę, gdzie znajdę najbliższy oddział / banko...
Wczoraj przez moment pojawił się stary wygląd aplikacji… myślałem że w końcu doczekalismy się dobrej zmiany i powrotu do większej przejrzystości, mniejszej ilości reklam i generalnie mniejszej ilości ...