Ja nie wiem co to za bank który nie potrafi sobie poradzić z bankomatami w swojej siedzibie w Tarnowskich Górach na Strzeleckiej. Od około miesiąca ciągle nie działają! Skandal! Zróbcie coś z tym bo znajomi mówią że w swoich bankach nie mają takich problemów! A nie chciał bym zmienić na inny..
Dziękuję za informację. Zgłosiłam te urządzenia do sprawdzenia. Przepraszam za kłopoty, które mogły Cię spotkać, z powodu braku dostępu do tych bankomatów.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Moje doświadczenia z tym bankiem są równie dramatyczne. To po prostu skandal. Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie by...
Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie było rzetelne wyjaśnienie sprawy, lecz znalezienie kolejnych powodów do odwlekan...
Oceniam sposób rozpatrzenia mojej reklamacji skrajnie negatywnie. Przez cały proces miałem wrażenie, że celem banku nie było rzetelne wyjaśnienie sprawy, lecz znalezienie kolejnych powodów do odwlekan...