09-01-2020 08:08
Witam,
Wczoraj chciałem wypłacić 4000 zł z bankomatu w oddziale banku w Kędzierzynie-Koźlu z bankomatu. Po wybraniu kwoty na bankomacie przez ok 2 min był komunikat "proszę czekać", a następnie "transakcja nie może zostać zrealizowana", bankomat zwrócił kartę bez żadnego wydruku potwierdzenia. Udałem się do kasy z myślą że pewnie mam ustawiony limit na wypłaty z bankomatu. W trakcie rozmowy z Panią w kasie po sprawdzeniu konta okazuje się ze zniknęło 4000 zł, a w historii widnieje wypłata z bankomatu, z racji tego że potrzebowałem tych pieniędzy musiałem je ponownie wypłacić z otwartego konta oszczędnościowego.
Zgłosiłem reklamacje przez napisanie wiadomości w Moim ING.
Jaki jest czas oczekiwania na odpowiedź banku?
Jaka jest szansa na odzyskanie pieniędzy ?
Czy można ten proces jakoś przyśpieszyć ?
Pozdrawiam
09-01-2020 08:21
W przypadku gdy, bankomat nie wydał Ci pieniędzy oczywiście je zwrócimy. Na podstawie Twojego zgłoszenia, sprawdzimy urządzenie. Jeśli wypłacałeś pieniądze w naszym bankomacie, reklamację rozpatrzymy w ciągu 7 dni, w przypadku innego urządzenia - do 30 dni. Proszę, napisz do nas przez czat w Moim ING - postaramy się sprawdzić Twoje zgłoszenie.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
1 | |
1 | |
1 | |
1 |