Odpowiedz

Banknoty - odrzucenie

Witam.
Mam następujące pytanie. Wpłacałam gotówkę we wpłatomacie. Maszyna nie przyjęła mi trzech banknotów 200 zł. Nie były one ani brudne, ani zniszczone. Dwukrotnie je odrzuciła. Co może być tego przyczyną? Rozumiem, że jakby było podejrzenie że są fałszywe to wpłatomat ING by je zatrzymał? Jaka może być inna przyczyna nieprzyjęcia banknotów?
Odpowiedz
0 Lajków
KateM
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (1 349 wyświetleń)

Re: Banknoty - odrzucenie

Wpłatomat zwraca banknoty uszkodzone i nierozpoznane. Ciężko powiedzieć, czemu maszyna nie rozpoznała Twojej gotówki - zazwyczaj dzieje się to, kiedy banknoty są zniszczone, mają zagięte rogi lub są już mocno "zużyte". Proszę podaj też lokalizację wpłatomatu, sprawdzimy moduł wpłat pod kątem technicznym 😊

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
540
120
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (1 305 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: nadplata?

Dzięki nadpłatom kredytu hipotecznego zmniejszamy kwotę pożyczoną od banku, czyli kapitał, od którego naliczane są odsetki. 
Im niższa jest kwota pozostała do spłaty, tym mniejsze są odsetki – co powod

...

02-10-2023
Re: Opłata za zajecie egzekucyjne

Witaj,

żeby to wyjaśnić, skontaktuj się z działem zajęć egzekucyjnych, bo tutaj nie mamy wglądu w Twoje konto. Możesz napisać na czacie, który w aplikacji znajdziesz w prawym, dolnym rogu. Specjaliści

...

02-10-2023
Re: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

A oni odpowiadają tak dla tych co odpowiadali że zmienia, tylko czasu potrzebują ?

01-10-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy