Odpowiedz

Banknoty - odrzucenie

Witam.
Mam następujące pytanie. Wpłacałam gotówkę we wpłatomacie. Maszyna nie przyjęła mi trzech banknotów 200 zł. Nie były one ani brudne, ani zniszczone. Dwukrotnie je odrzuciła. Co może być tego przyczyną? Rozumiem, że jakby było podejrzenie że są fałszywe to wpłatomat ING by je zatrzymał? Jaka może być inna przyczyna nieprzyjęcia banknotów?
Odpowiedz
0 Lajków
KateM
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
16-03-2023
Wiadomość 1 z 2 (2 101 wyświetleń)

Re: Banknoty - odrzucenie

Wpłatomat zwraca banknoty uszkodzone i nierozpoznane. Ciężko powiedzieć, czemu maszyna nie rozpoznała Twojej gotówki - zazwyczaj dzieje się to, kiedy banknoty są zniszczone, mają zagięte rogi lub są już mocno "zużyte". Proszę podaj też lokalizację wpłatomatu, sprawdzimy moduł wpłat pod kątem technicznym 😊

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 2 (2 057 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zbieg egzekucji

Wniosek, że środki zablokowane, a niewydane komornikowi w okresie nierozstrzygniętego zbiegu zajęć, nie należą do klienta banku, nie jest prawidłowy. W okresie obowiązywania umowy rachunku bankowego,

...

26-11-2024
Oko bonus dodatkowe warunki

Dzień dobry,

Czy w aplikacji da się w jakiś sposób podejrzeć, czy dodatkowe warunki do otrzymania oprocentowania premiowego zostały spełnione?

Pytam, ponieważ mam w aplikacji dwa konta OKO Bonus, jedneg

...

26-11-2024
Uruchomienie transzy - strona sie nie ładuje - security issue

Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.

Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S

...

26-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy