Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Awaria wpłatomatu i ING nie uwzględnia reklamacji (utracona kwota 2150 zł)

Czy ktoś z Was miał podobną sytuację jak poniżej tj.:

Wpłacałam we wpłatomacie kwotę 4500 zł, w trakcie wpłaty pojawił się komunikat o awarii wpłatomatu. Środki nie zostały zaksięgowane na koncie i od razu zgłosiłam temat na infolinii. ING zaksięgowało z pełnej kwoty wyłącznie 2350 zł czyli o 2150 zł mniej niż przeze mnie wpłacone. Kilkukrotnie składałam reklamację poprzez telefon, konto ING oraz Oddział - niestety bezskutecznie i do dnia dzisiejszego nie odzyskałam moich pieniędzy.

Czy ktoś z Was miał podobny problem? Zastanawiam się co mam w tej sytuacji zrobić?

Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaBart00
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
09-05-2021
Wiadomość 1 z 3 (3 174 wyświetleń)

Re.: Awaria wpłatomatu i ING nie uwzględnia reklamacji (utracona kwota 2150 zł)

Podbijam wątek. Czy ktoś ma pomysł co z tym zrobić? ING nadal nie oddaje mi moich pieniędzy - walczę o nie od kilku miesięcy Emotikon: Smutny

Przestrzegam Was jednocześnie przed wpłatomatami bo możecie stracić swoje pieniądze.
Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaBart00
Doradca z ambicjami I
3
0
09-05-2021
Wiadomość 2 z 3 (3 057 wyświetleń)

Re.: Awaria wpłatomatu i ING nie uwzględnia reklamacji (utracona kwota 2150 zł)

Odpowiedz
0 Lajków
MagdalenaBart00
Doradca z ambicjami I
3
0
09-05-2021
Wiadomość 3 z 3 (3 055 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Co się dzieje z odświeżaniem faktur w KSeF?

Ok, zgłoszone. Tymczasowym obejściem jest zmniejszenie zakresu dat na filtrze i puszczenie aktualizacji listy.

07-05-2026
Pożyczka online - problem techniczny

Czy zna ktoś magiczny sposób jak zgłosić problem techniczny z aplikacją, żeby ktoś z ING w końcu się nim zajął? Od dwóch tygodni nie mogę wypełnić wniosku o pożyczkę w aplikacji, bo cały czas mam prob

...

07-05-2026
Re: przestrzegam przed ING

Rozumiem, że taka sytuacja może budzić rozczarowanie, zwłaszcza przy wieloletniej współpracy. Trudno mi jednoznacznie odnieść się do Pana sytuacji, natomiast decyzje kredytowe opierają się na wielu pa

...

07-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy