Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

Awaria bankomatu, brak reakcji banku od 2 tyg i awaria Wpłatomatu

Ponad 2 tygodnie temu bankomat sie zawiesił i wydał mi tylko część pieniędzy. W ogóle zawiesił sie i kilkukrotnie otwierał i zamykał szufladkę z pieniędzmi i dawał mi po pare stówek. Wydał 1400 a chciałem wybrac 4000zł. Z konta oczywiście ściągnęli 4000zł. I tym sposobem zostałem bez części pieniedzy. Pieniadze wypłacałem na zaliczki dla pracowników. Niestety nie miałem za bardzo co im dać. Sprawa zgłoszona przez konto ing bussiness pod numerem 122226/042024. Jakby tego było mało to dziś dosłownie ze 2 - 3 godz temu wpłatomat też z planet cash zabrał pieniądze i wywalił błąd modułu wpłat, i nic nie wpłacił na konto a chciałem wpłacić zapłate od kontrahenta w kwocie 2400zł. Sprawa oczywiście zgłoszona, ale jeszcze nie mam nadanego numeru sprawy. Nie wiem co to sie dzieje, ale coś często psują sie te bankomaty.
Odpowiedz
0 Lajków
dawslu8976
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
09-05-2024
Wiadomość 1 z 7 (3 924 wyświetleń)

Re.: Awaria bankomatu, brak reakcji banku od 2 tyg i awaria Wpłatomatu

Hej. Czy ktoś czyta to co tu sie pisze. Bankomaty w kilka dni okradły mnie z 5 tyś. Pilnie potrzebuje tych pieniędzy. Prosze o pomoc.
Odpowiedz
0 Lajków
dawslu8976
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
09-05-2024
Wiadomość 2 z 7 (3 788 wyświetleń)

Re: Re.: Awaria bankomatu, brak reakcji banku od 2 tyg i awaria Wpłatomatu

Przykro nam, że taka sytuacja miała miejsce. Nie mamy tutaj podglądu do szczegółów zgłoszenia. 
Przekazaliśmy natomiast prośbę o przyspieszenie sprawy do zespołu, który zajmuje się reklamacjami

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
WiolettaS
Moderator
Moderator icon
546
122
04-09-2015
Wiadomość 3 z 7 (3 741 wyświetleń)

Witam czy udało się Panu odzyskać pieniądze?
Odpowiedz
0 Lajków
justiii_ii
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
27-05-2024
Wiadomość 4 z 7 (3 386 wyświetleń)

Witam. Niestety w opisanej sprawie jeszcze nie.
Przesunęli termin rozpatrzenia sprawy o kilka tygodni tłumacząc sie jakimis uzgodnieniami z właścicielem bankomatu. W drugiej sprawie której numeru nie podałem oddali juz pieniądze. Jak macie podobny problem to se pewnie poczekacie. Niestety tak to jest, ty musisz od razu wszystko płacic itp. a oni maja czas.
Odpowiedz
0 Lajków
dawslu8976
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
09-05-2024
Wiadomość 5 z 7 (3 337 wyświetleń)

Jeśli jest na forum ktos kto mógłby pomóc to prosze by przycisnąć ich troche by sie pośpieszyli, bo ile można czekać na przeliczenie pieniędzy w bankomacie.
dawslu8976
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
1
09-05-2024
Wiadomość 6 z 7 (3 334 wyświetleń)

Mam dokładnie to samo. Daj znać jeśli coś się ruszy w Twojej sprawie, Mi właśnie przedłużyli termin o miesiąc...

Odpowiedz
0 Lajków
Dawid2024
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-06-2024
Wiadomość 7 z 7 (2 548 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO dziecka

Czy można zamknąć rachunek OKO założony dla dziecka na którym są jeszcze środki? Gdzie one trafią?
Na ten rachunek zostały ulokowane rodzinne oszczędności, a obecnie potrzebujemy z nich skorzystać, ale...

18-12-2024
Rezygnacja z transzy kredytu i spłata uruchomionej transzy.

Mam taką sytuację, że z uwagi na harmonogram 20/80 uruchamiam kredyt w kwocie 1000 zł, a pozostałą część (ok. 700.000 zł) kredytu po zakończeniu budowy przez dewelopera (za ok. 1,5 roku).

Kredyt wypła

...

17-12-2024
Re.: Nie polecam konta indywidualnego w ing

Przykro nam z powodu tej sytuacji. Tutaj nie mamy jednak dostępu do szczegółów Twojego konta. Jeśli złożyłeś reklamację, analityk dokładnie to sprawdzi. Mamy nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni

17-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy