Oddziały, bankomaty, wpłatomaty

Odpowiedz

104642/052023 Bankomat ukradł pieniądzę 8450zł dzisiaj a bank sobie ma czas do29.05.2023

[ Edytowane ]

Witam, podjechałem do wpłatomatu, włożyłem kartę , wskazałem kwotę, okienko się otwarło ,włożyłem pieniądze bankomat kartę oddał okienko się zamkneło i tyle. Telefon na obsługę wpłatomatu ktoś odebrał gdzieś przełączył i tyle wywaliło mi połaczenie, z konta poszły pieniądze za połaczenie, ponownie zadzwoniłem i mnie wywaliło, napisałem do banku ponieważ w kolejce 9 osób, pani nie może oddzwonić , co z tego iż klient wpłaca swoje pieniądze w bezpieczne miejsce ,reprezentowane przez bank, bank do 29.05.2023 może odpowiedzieć w międzyczasie ogarną szybko temat a pieniądze klienta zrobią odsetki. Zdębiałem. Zostałem z niczym. Brak kontaktu z obsługą, w momencie gdy to urządzenie obsługuje innych klientów, poważnie utraciłem zaufanie, mam konto w mbanku , miałem go zamknąć podobno tam, instytucja bierze na siebie ewentualny bład, i wypłaca wskazane środki klientowi .  Możecie się podzielić w jakim czasie bank podjął wasze sprawy ? Pozdrawiam 

Odpowiedz
0 Lajków
MpM1989
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-05-2023
Wiadomość 1 z 4 (4 127 wyświetleń)

Re: Bankomat ukradł pieniądzę prawie 8500zł dzisiaj a bank sobie ma czas na weryfikację do 29.05....

Przekazałam prośbę o przyśpieszenie zgłoszenia do działu reklamacji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1148
226
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (4 114 wyświetleń)

Re: Bankomat ukradł pieniądzę prawie 8500zł dzisiaj a bank sobie ma czas na weryfikację do 29.05....

Witam ponownie, po moim telefonie ,po moich wiadomościach wczoraj rano , po moim telefonie dostałem info iż warunkowo dostanę środki, i tak też się stało, około południa a następnie , po południu dostałem informację iż bankomat przeliczono i wszystko się zgadzało, dlatego wypada mi podziękować ,za pomoc pani oraz obsługi klienta ing .

Odpowiedz
0 Lajków
MpM1989
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
2
0
08-05-2023
Wiadomość 3 z 4 (3 984 wyświetleń)

Super! Cieszę się, że udało się szybko rozwiązać sprawę. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1148
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 979 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy