Odpowiedz

płatność w europie

dzień dobry! Mam problem z płaceniem Niemcom, kupiłem 100 euro w bankowości internetowej, a oni mają konto, ale płacę złotem za zakupy, co mam zrobić?
Odpowiedz
0 Lajków
Alexanderukr
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
29-03-2020
Wiadomość 1 z 4 (6 963 wyświetleń)

Re.: płatność w europie

A tak jeszcze raz i po polsku ?
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 4 (6 937 wyświetleń)

Re.: płatność w europie

To ty chyba chodzi o sytuację w której kolega założył konto w euro i kupił euro przez Kantor i chciałby płacić w walucie euro ale ma też konto złotówkowe.

Jedyny chyba co należałoby tu podpowiedzieć, to to, aby w ustawieniach karty podłączył w pare konto walutowe.

Ale to tylko moje przypuszczenia. 🤣
Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 3 z 4 (6 898 wyświetleń)

Re: płatność w europie

Alexanderukr, prosimy sprawdź, czy Twoja karta jest podłączona do konta walutowego - Moje finanse/Visa zbliżeniowa/Podłącz kartę walutową. 

Dobrze będzie też zerknąć na limity płatności kartą za granicą. Sprawdzisz je w Moim ING, w zakładce Dane i ustawienia/Limity.

Jeśli wszystko jest ok, prosimy napisz do nas w Moim ING (czat, wiadomość). Sprawdzimy Twoją kartę.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 4 z 4 (6 862 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024