Odpowiedz
Mam pytanie odnośnie elewacji. Mam kredyt na stan deweloperski i zastanawiam się, czy elewacja w tym stanie do ocieplenie i ściany zaciągnięte klejem, czy tynk na ścianach zewnętrznych? Proszę o konkretna odpowiedz. W stanie deweloperskim
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 1 z 5 (6 432 wyświetleń)

Re: Elewacja

Elewacja zaciągnięta siatką i klejem, jest wystarczająca do uznania tego warunku. Warstwa ozdobna - malowanie, nie jest już niezbędne Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, po wysłaniu nam zdjęć, po zakończeniu prac zweryfikujemy to dla Ciebie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
789
172
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (6 356 wyświetleń)

Jeszcze mam pytanie odnośnie zagospodarowania terenu wokół domu bo nie widziałam konkretnych wytycznych. Też kredyt na stan deweloperski. Czy musi być tu wykonany płot czy o coś innego chodzi? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informację
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
79
7
13-11-2020
Wiadomość 3 z 5 (6 341 wyświetleń)

Dużo zależy od Twojego kosztorysu. Ogrodzenie jest uwzględniane właśnie w tym miejscu zagospodarowania działki. Pozostałe elementy są uzależnione od tego, co wynika z projektu budowy.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
439
82
18-01-2021
Wiadomość 4 z 5 (6 304 wyświetleń)

Kosztorys jest bardzo ogólny a konkretnych informacji brak niestety. W kosztorysie jest np słowo elewacja i to wszystko więc ciężko określić o co chodzi
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
79
7
13-11-2020
Wiadomość 5 z 5 (6 279 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Oko max

Witam. Mam pytanie, czy jak posiadam konto Direct i oko , to jak przeksztalce konto w active będę mógł mieć konto oszczędnościowe premium i oko bonus max? Dodam że spełnię warunki wpływy 10 k i więcej...

28-11-2024
Re.: Makler - daleko do waszej konkurencji

To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Emotikon: Mrugający Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic

...

27-11-2024
Re.: Zakup bilety komunikacji miejskiech - ulubione

Nie chce zakładać nowego wątku.

Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.

Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda

...

27-11-2024