Odpowiedz
Mam pytanie odnośnie elewacji. Mam kredyt na stan deweloperski i zastanawiam się, czy elewacja w tym stanie do ocieplenie i ściany zaciągnięte klejem, czy tynk na ścianach zewnętrznych? Proszę o konkretna odpowiedz. W stanie deweloperskim
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
Zaprawiony analityk I icon
79
7
13-11-2020
Wiadomość 1 z 5 (11 423 wyświetleń)

Re: Elewacja

Elewacja zaciągnięta siatką i klejem, jest wystarczająca do uznania tego warunku. Warstwa ozdobna - malowanie, nie jest już niezbędne Emotikon: Szczęśliwy 

Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, po wysłaniu nam zdjęć, po zakończeniu prac zweryfikujemy to dla Ciebie.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
808
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (11 347 wyświetleń)

Jeszcze mam pytanie odnośnie zagospodarowania terenu wokół domu bo nie widziałam konkretnych wytycznych. Też kredyt na stan deweloperski. Czy musi być tu wykonany płot czy o coś innego chodzi? Pozdrawiam i z góry dziękuję za informację
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
79
7
13-11-2020
Wiadomość 3 z 5 (11 332 wyświetleń)

Dużo zależy od Twojego kosztorysu. Ogrodzenie jest uwzględniane właśnie w tym miejscu zagospodarowania działki. Pozostałe elementy są uzależnione od tego, co wynika z projektu budowy.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
NataliaKr
Moderator
Moderator icon
499
88
18-01-2021
Wiadomość 4 z 5 (11 295 wyświetleń)

Kosztorys jest bardzo ogólny a konkretnych informacji brak niestety. W kosztorysie jest np słowo elewacja i to wszystko więc ciężko określić o co chodzi
Odpowiedz
0 Lajków
karola130
Zaprawiony analityk I
79
7
13-11-2020
Wiadomość 5 z 5 (11 270 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy