08-06-2018 14:32
Witam
1)chciałbym wziasc pozyczke na splate innych rat w innych bankach. (raty za rower i tv). Np 6000 zl z czego 4000 zl na spate w innych bankach czy zostanie mi zwrocona prowizja?
2) chciałbym wziasc pozyczke np 16 000 i z tego 10 000 tys spacic reszte kredytu( zaciagnietego w ing) czy tez zostanie mi zwrocona prowizja ?
Nigdzie ni widze opcji bez prowizji zawsze za kazdym razem mi ja nalicza
09-06-2018 14:26
Przedstawię Ci odpowiedzi na Twoje pytania
Dodam, że zobowiązania z innego banku powinieneś spłacać regularnie, od co najmniej 6 miesięcy.
W naszym kalkulatorze na stronie możesz zrobić symulację pożyczki i jak zaznaczysz wszystkie opcje łącznie z Chcę przeznaczyć przynajmniej część pożyczki na spłatę kredytów w innych bankach oraz poniżej podasz kwotę na spłatę, to kalkulator automatycznie sprawdzi czy podane przez Ciebie informacje spełnią warunki konsolidacji. Jeżeli tak, to zobaczysz skreśloną prowizję = 0 zł
Jeżeli składasz wniosek przez Moje ING, to we wniosku będziesz miał opcję pokazania Twoich zobowiązań i wtedy zaznaczysz te, które chcesz spłacić. Na tej podstawie system obliczy i sprawdzi Twoją sytuację. Jeżeli będziesz miał spełniony warunek, to skorzystasz z propozycji bez prowizji.
16-06-2018 15:01
Nie ma mowy nic o obecnym kredycie w ing ... po raz kolejny w wniosku jest doliczana prowizja. Jaka mam pewnosc ze nie zostanie ona pobrana ?
17-06-2018 15:20
Jeżeli chcesz spłacić tylko nasze zobowiązania, to możesz złożyć wniosek o zwykłą pożyczkę gotówkową. Nie jest to pożyczka na konsolidację (przy niej bierzemy tylko zobowiązania z obcych banków).
Obecnie mamy promocję dla kwoty powyżej 20000 zł do 60000 zł nie pobieramy prowizji. Jeżeli zawnioskujesz o kwotę od 1000 zł do 20000 zł, to wtedy standardowo pobieramy prowizję za udzielenie pożyczki.
Jeżeli minimum 50% Twojej kwoty jest na spłatę zobowiązań z innego banku, np. 11000 zł kwota pożyczki, a w tym 6000 zł na zobowiązanie z innego banku z pozytywną historią spłaty min. 6 miesięcy, to wtedy będzie to propozycja pożyczki na konsolidację bez prowizji.
Jeżeli chcesz mieć pewność czy propozycja będzie z prowizją czy bez, to możesz do nas zadzwonić 32 357 00 69. Specjalista dopyta Cię o wszystkie niezbędne informacje i będzie mógł dla Ciebie złożyć wniosek.
Wszystko zaczęło się od wymiany karty ze względu na datę ważności starej... Za każdym razem, gdy próbuje dodać nową kartę do Google Pay po kilku godzinach dostaje SMS, że rzekomo została usunięta. Co
... 23-03-2025Analizujemy różne formy płatności. Nie planujemy na tę chwilę wprowadzać nowych rozwiązań płatności.
23-03-2025