08-06-2018 14:32
Witam
1)chciałbym wziasc pozyczke na splate innych rat w innych bankach. (raty za rower i tv). Np 6000 zl z czego 4000 zl na spate w innych bankach czy zostanie mi zwrocona prowizja?
2) chciałbym wziasc pozyczke np 16 000 i z tego 10 000 tys spacic reszte kredytu( zaciagnietego w ing) czy tez zostanie mi zwrocona prowizja ?
Nigdzie ni widze opcji bez prowizji zawsze za kazdym razem mi ja nalicza
09-06-2018 14:26
Przedstawię Ci odpowiedzi na Twoje pytania
Dodam, że zobowiązania z innego banku powinieneś spłacać regularnie, od co najmniej 6 miesięcy.
W naszym kalkulatorze na stronie możesz zrobić symulację pożyczki i jak zaznaczysz wszystkie opcje łącznie z Chcę przeznaczyć przynajmniej część pożyczki na spłatę kredytów w innych bankach oraz poniżej podasz kwotę na spłatę, to kalkulator automatycznie sprawdzi czy podane przez Ciebie informacje spełnią warunki konsolidacji. Jeżeli tak, to zobaczysz skreśloną prowizję = 0 zł
Jeżeli składasz wniosek przez Moje ING, to we wniosku będziesz miał opcję pokazania Twoich zobowiązań i wtedy zaznaczysz te, które chcesz spłacić. Na tej podstawie system obliczy i sprawdzi Twoją sytuację. Jeżeli będziesz miał spełniony warunek, to skorzystasz z propozycji bez prowizji.
16-06-2018 15:01
Nie ma mowy nic o obecnym kredycie w ing ... po raz kolejny w wniosku jest doliczana prowizja. Jaka mam pewnosc ze nie zostanie ona pobrana ?
17-06-2018 15:20
Jeżeli chcesz spłacić tylko nasze zobowiązania, to możesz złożyć wniosek o zwykłą pożyczkę gotówkową. Nie jest to pożyczka na konsolidację (przy niej bierzemy tylko zobowiązania z obcych banków).
Obecnie mamy promocję dla kwoty powyżej 20000 zł do 60000 zł nie pobieramy prowizji. Jeżeli zawnioskujesz o kwotę od 1000 zł do 20000 zł, to wtedy standardowo pobieramy prowizję za udzielenie pożyczki.
Jeżeli minimum 50% Twojej kwoty jest na spłatę zobowiązań z innego banku, np. 11000 zł kwota pożyczki, a w tym 6000 zł na zobowiązanie z innego banku z pozytywną historią spłaty min. 6 miesięcy, to wtedy będzie to propozycja pożyczki na konsolidację bez prowizji.
Jeżeli chcesz mieć pewność czy propozycja będzie z prowizją czy bez, to możesz do nas zadzwonić 32 357 00 69. Specjalista dopyta Cię o wszystkie niezbędne informacje i będzie mógł dla Ciebie złożyć wniosek.
Dzień dobry.
Chciałem uruchomić transze kredytu ale strona się nie ładuje.
Sprawdzałem w Chrome/Firefox i wersje mobilne też.
Problem jest z tym, że m.in przeglądarka nie ładuje strony z powodu Content S
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |