02-06-2016 07:33
Witam,
wczoraj złożyłam wniosek o pożyczkę online. Po czym dostałam wiaomość : "Po otrzymaniu przez bank przelewu i weryfikacji danych otrzymasz od nas e-mail z ostateczną decyzją kredytową" Przelew wysłałam od razu, niestety żadnego zwrotnego maila. Moje pytanie brzmi ile czeka się na taką ostateczną decyzję?
03-06-2016 13:39 | Edytowano: 03-06-2016 13:51
Maksymalny czas obsługi wniosku kredytowego, złożonego przez stronę internetową, wynosi 5 dni roboczych. W tym terminie podejmiemy decyzję kredytową. Po podjęciu decyzji otrzymasz mejla.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025