29-05-2016 21:19
Witam. Jestem zainteresowany pożyczką w wysokości 2000zł w rozłożeniu na 15 rat. Jest to moja pierwsza pożyczka, nigdy wcześniej nie brałem również nic na raty. Jestem stałym klientem banku ing od ponad 8 lat a od 4 lat regularnie wpływają na konto moje dochody. Chciałbym się dowiedzieć czy w takiej sytuacji bank będzie kontaktował sie telefonicznie z moim pracodawcą w celu potwierdzenia mojego zatrudnienia\wysokości moich dochodów. Oraz chciałbym również wiedzieć czy biorąc pożyczkę przez internetowy system bankowy będę zmuszony odwiedzić oddział bankowy czy wszystko załatwię przez internet?
31-05-2016 14:42
Podczas złożenia wniosku kredytobiorca wyraża zgodę na weryfikację informacji zamieszczonych w wniosku kredytowym. Zatem może odbyć się potwierdzenie zatrudniania poprzez dostarczenie dokumentacji czy też kontakt z pracodawcą niezaleznie od formy złożenia wniosku.
Z racji tego, że masz u nas kredyt hipoteczny wspólny z żoną, to macie również wskazane konto, z którego kredyt jest spłacany. W takiej sytuacji każdy ze współposiadaczy kredytu może zostać poproszony
... 21-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
10 | |
6 | |
3 | |
3 | |
3 |