Kredyty i pożyczki

Odpowiedz

Pożyczka gotówkowa. Pierwszy raz. 2000zł

Witam. Jestem zainteresowany pożyczką w wysokości 2000zł w rozłożeniu na 15 rat. Jest to moja pierwsza pożyczka, nigdy wcześniej nie brałem również nic na raty. Jestem stałym klientem banku ing od ponad 8 lat a od 4 lat regularnie wpływają na konto moje dochody. Chciałbym się dowiedzieć czy w takiej sytuacji bank będzie kontaktował sie telefonicznie z moim pracodawcą w celu potwierdzenia mojego zatrudnienia\wysokości moich dochodów. Oraz chciałbym również wiedzieć czy biorąc pożyczkę przez internetowy system bankowy będę zmuszony odwiedzić oddział bankowy czy wszystko załatwię przez internet?

ramirez43
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
29-05-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 250 wyświetleń)

Re.: Pożyczka gotówkowa. Pierwszy raz. 2000zł

Podczas złożenia wniosku kredytobiorca wyraża zgodę na weryfikację informacji zamieszczonych w wniosku kredytowym. Zatem może odbyć się potwierdzenie zatrudniania poprzez dostarczenie dokumentacji czy też kontakt z pracodawcą niezaleznie od formy złożenia wniosku.  

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.

Odpowiedz
0 Lajków
SandraŚ
Były moderator
Były moderator icon
52
12
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 202 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Negocjacja marzy

Zerknij na odpowiedź Pani z banku:

https://spolecznosc.ing.pl/-/Kredyty-hipoteczne/Dramat-procesowanie-wniosku-ponad-6-tygodni-i-cisza/m-p/45336#M11393

Na negocjacje bym nie liczył ale ... spróbować war...

01-04-2025
Negocjacja marzy

Dzien dobry,

Jestem w trakcie procesu rozpatrywania mojego wniosku o kredyt hipoteczny w ING - moj wniosek zostal wstepnie zaakceptowany i ING chce udzielic mi kredytu, musze tylko uzupelnic kilka dok

...

01-04-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

Ja nie rozumiem takiego działania. Tak jak by to celowo było robione. Ale może wizerunkowo jako marketingowy element dobrej oferty marżowej się to sprawdza. Potem może mają że już target na kwartał 1

...

01-04-2025