Odpowiedz

kredyt 120 rat

Witam, 

Proszę o informację jakie warunki trzeba spełniać aby otrzymać kredyt na 120 rat. 

Niestety w oddziale banku panie nie były mi w stanie odpowiedzieć na to pytanie tylko, że system o tym decyduje - co dla mnie jest średnią odpowiedzią skoro na państwa stronie jest informacja, że można rozłożyć kredyt nawet na 10 lat.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
nina1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-12-2019
Wiadomość 1 z 4 (4 016 wyświetleń)

Re: kredyt 120 rat

@nina1 Przykro mi, że ta informacja jest dla Ciebie niesatysfakcjonująca. Zgadza się, że to system bankowy sprawdza zdolność kredytową i na podstawie różnych danych określa na jaką maksymalną kwotę lub czas, dany klient może otrzymać zobowiązanie kredytowe. Na zdolność kredytową wpływa m.in.: miesięczne wynagrodzenie, koszty gospodarstwa domowego, ilość osób na utrzymaniu, historia kredytowa, obecne zobowiązania kredytowe, dodatkowe zobowiązania np. alimenty. Przed złożeniem wniosku o pożyczkę gotówkową niestety nie możemy ocenić, czy Twoja zdolność kredytowa będzie pozytywna, czy też negatywna. Decyzję po złożeniu wniosku staramy się udzielić od razu, maksymalnie do dwóch dni roboczych.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
646
133
12-04-2017
Wiadomość 2 z 4 (3 868 wyświetleń)

dziękuję za odpowiedź, 

jednakże nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego bank jest w stanie mi udzielić kredytu na 96 rat a na 120 nie, pomimo umowy na czas nieokreślony i zdolności - skoro na 96 rat mam możliwość a rata kredytu jest wyższa niż byłaby przy 120 ratach

Odpowiedz
0 Lajków
nina1
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
08-12-2019
Wiadomość 3 z 4 (3 838 wyświetleń)

Proszę, wyślij do nas wiadomość w Moim ING lub napisz na czacie po zalogowaniu. Sprawdzimy Twój wniosek i zobaczymy, czy możemy udzielić Ci dokładniejszych informacji. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1138
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (3 802 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy