Odpowiedz

Zwrot za kredyt

Czy dostane zwrot za kredyt .
Wzięłam wiekszy aby spłacić reszte kredytow czy w takiej sytulacji moge dostac zwrot
Odpowiedz
0 Lajków
kasiabodziony46
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (18 916 wyświetleń)

Re: Zwrot za kredyt

Jeżeli Twoje pożyczki, które spłaciłaś przed terminem miały prowizję, z tego tytułu otrzymasz zwrot. Zrobimy to proporcjonalnie do rzeczywistego okresu spłaty.
W ciągu 14 dni kalendarzowych, zwrócimy Ci proporcjonalnie prowizję za udzielenie kredytu, za okres spłacony przed czasem. Jak masz u nas konto, na nie otrzymasz zwrot. 

Odsetki naliczamy jedynie za faktyczny okres korzystania z pożyczki, czyli do dnia jej spłaty. Nie płacisz tych odsetek z góry za cały okres obowiązywania umowy pożyczki.  Oznacza to, że w przypadku wcześniejszej spłaty nie będziesz miała zwrotu z tego tytułu.  Z chwilą spłaty miałaś widoczną kwotę pożyczki bez odsetek, za pozostały okres.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
176
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (18 851 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy