Odpowiedz

Zwrot za kredyt

Czy dostane zwrot za kredyt .
Wzięłam wiekszy aby spłacić reszte kredytow czy w takiej sytulacji moge dostac zwrot
Odpowiedz
0 Lajków
kasiabodziony46
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
20-12-2021
Wiadomość 1 z 2 (14 507 wyświetleń)

Re: Zwrot za kredyt

Jeżeli Twoje pożyczki, które spłaciłaś przed terminem miały prowizję, z tego tytułu otrzymasz zwrot. Zrobimy to proporcjonalnie do rzeczywistego okresu spłaty.
W ciągu 14 dni kalendarzowych, zwrócimy Ci proporcjonalnie prowizję za udzielenie kredytu, za okres spłacony przed czasem. Jak masz u nas konto, na nie otrzymasz zwrot. 

Odsetki naliczamy jedynie za faktyczny okres korzystania z pożyczki, czyli do dnia jej spłaty. Nie płacisz tych odsetek z góry za cały okres obowiązywania umowy pożyczki.  Oznacza to, że w przypadku wcześniejszej spłaty nie będziesz miała zwrotu z tego tytułu.  Z chwilą spłaty miałaś widoczną kwotę pożyczki bez odsetek, za pozostały okres.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (14 442 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: IKE - więcej niż jeden fundusz

Dziękuję za odpowiedź, chyba działa, bo spróbowałem. Ale jest to bardzo nieintuicyjne rozwiązanie. Pod tym samym przyciskiem jest otwarcie IKZE (etc.).  Sugeruje to więc, że otwieramy nowy produkt, a

...

07-01-2025
Druga transza kredytu hipotecznego

Witam, 2 stycznia złożyłem dyspozycje wypłaty drugiej ostatniej transzy kredytu. Wiem że trwa to maksymalnie 10 dni roboczych, ale może macie jakieś doświadczenia że dosłaliście wypłatę szybciej? Ile

...

07-01-2025
Re.: Pusta strona logowania w Chrome

Ok, u mnie pomogło w Chrome wyczyszczenie plików cookie również dla strony mojeing.pl

07-01-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy